by UNDERTAKER on 29 Mar 2010 17:16
Kada neko kaže da je bend, kao Block Out npr, smor, sranje, dosadan . . . ja kapiram da taj ili apsolutno nema pojma o muzici kao kvalitetnoj, ili voli da bez-ciljno i bez-potrebno hlapi o bendu koji ima status kulta na muzičkoj sceni ovijeh prostora, pa i mnoooogo šire.
Istina je da se bend bilo koji ne može svakome svidjeti na isti način. Masa bendova (bilo kog žanra) se meni lično ne sviđa! Ako već moram da kažem da je neki bend smor i to jebeni bar se potrudim da objasnim zašto tako mislim! Mada ni najmanje nisam sklon tome da vrijeme trošim postujući na meni nezanimljivim bendovima! Ipak... Svaka kritika je dobra kritika! Mada se bilo šta na ovom forumu teško može smatrati kritikom!
Interesantno je i to da neko ko sluša metal spominje smijeh, ili tuđe raspoloženje uopšte! Kažem to zato što sam najnamrštenije face i najgrđe priče (čitaj gluposti) vidio i čuo baš kod metalaca! Srećom, upoznao sam i "drugačije" likove iz iste branše, tako da ne mogu reći da su svi metalci ovaki onaki. Reći ću samo da su mnogi skloni glumatanju nečega (ne mislim na oblačenje, crninu i slično mada....). Ali, to glumatanje je sveprisutna ljudska osobina. Prije bih rekao djetinjasta!
Ništa lično, naravno.
Muzika bez atmosfere me guši, naravno.
Sinoć je grad bio pun manekenki. Dakle, bio sam pijan!